Anne och Joel!

AmaTango

En Kalender

Tangoevenemang och kurser

Alla Tangokurser börjar i v.39 igen,
lördagen den 30/9 och innehåller 5 kurstillfällen totalt. Det sista kurstillfället håller vi dock efter lite uppehåll för att det är mycket som ska ske under hösten. 
 
Grundkurs I & II Lördagar Kl. 11-12.15
Grundkursen är riktad både till dig som vill börjar från grunden och saknar tidigare tangoerfarenhet samt till er som kan grunderna men vill fördjupa kunskaperna, lära er fler anslutningar och kombinationer och bli tryggare i det ni har lärt er.
 
Medelnivå Lördagar Kl. 12.30-13.45
I medelnivå kursen förutsätter vi att du har gått minst en grundkurs och att du har lärt känna tangons grundläggande element som Caminata, Ochos och korset. Har du frågor eller är du osäkert komtakta oss gärna.
I medelnivå kommer vi att lära känna flera av tangons mångfaldiga möjligheter. Vi lär känna nya rörelser, nya spännande stegkombinationer, varianter och ett centralt tema: Giro. Vi lär oss hur vi improviserar i tangon, hur vi kan kommunicera på ett mer subtilt sätt och hur vi kan bygga ett dansbar repertoar som ger oss glädjen av ett dansflöde.
 
Avanceradnivå Lördag Kl. 14.00-15.00
Avancerade kursen riktar sig till alla som vill utmana sig lite extra och ta sin tango ett steg längre. Vi djupdyker i tangons värld, finslipar tekniken och kommunikationen och tar fram härliga nya möjligheter & steg tillsammans. Vi kommer att lära oss allt från Voleos, Colgadas, Volcadas, klurigare Saccadas, nya vrianter på kända rörelser och fila musikaliteten. Vi kommer också att fördjupa våra kunskaper i tät omfamning och träna att dansa på liten/ trång yta. Denna kurs hålls av Anne & Joel tillsammans.
 
Tangocafé
En gång i månaden håller vi ett Tangocafé på en söndag här i Månslunda med anslutande Workshop precis innan ( på Medel-/Avanceradnivå).
 
Datum för Tangocafé under höst & vinter 20023:
 
22/10 
26/11
 
Tangocaféet är öppen för alla nivåer samt för nyfikna gäster eller vänner som bara vill titta på.
Vi bakar kakorna till fikat själva med ekologiska ingredienser och det finns alltid glutenfria/ mjölkfria alternativ.
Workshop: Kl. 13.30-14.45
Tangocafé: Kl. 15.00-18.00

 

Hmm...
Det verkar inte hända något just nu. Vad skönt!

tillbaka